Over helen

Het mooiste wat je kunt worden is de beste versie van jezelf ~ Helen Adriana
♥ Helen Adriana

Als alleenstaande moeder van vier (bijna) volwassen kinderen heb ik een weg afgelegd van hoge bergen en diepe dalen. Ik ben vele ‘bakken modder’ tegengekomen. Ze gaven me de mooiste inzichten van mijn leven. Ik werkte lange dagen als accountmanager maar was niet gelukkig. Vanuit het intense gevoel mijn mooiste leven te willen leiden heb ik mijn baan op gezegd. Ik ben mij gaan ontwikkelen en verdiepen in sjamanisme en lichaamswerk. Ik leerde mijn gevoel en intuïtie sterk ontwikkelen dankzij de vele opleidingen en de wijze inzichten van een Sjamaan uit Siberië. Deze inzichten gebruik ik in mijn werk. De combinatie kennis en intuïtie is voor mij een gouden combinatie. Leven & werken vanuit mijn hart en ziel; ik zou niet meer zonder willen.

♥ Vertrouwen & verbinding

Of het nu om gaat om een massage of healing, het is voor mij belangrijk dat we goed op elkaar zijn afgestemd. Jij moet weten wat je kunt verwachten, en ik ook. Daarom is de intake belangrijk en stuur ik je soms nog wat informatie van tevoren. Veel aandacht geef ik aan veiligheid, vertrouwen en de verbinding tussen ons. Dat maakt het voor jou mogelijk om je tijdens een massage of healing over te geven. En zo kan ik mijn gevoel en intuïtie zo goed mogelijk op jou afstemmen. Wat mij betreft zijn dit de ingrediënten om het allerhoogste uit de behandeling te halen.

♥ Ik reis graag een stukje met je mee

Alle sessies zijn uniek omdat ik ze op jou afstem. Er zijn verschillende healings waar je uit kunt kiezen, afhankelijk van de uitdagingen waar je op dit moment voor staat. Van het loslaten van de vastgezette blokkades in je lijf tot het ontmoeten van je krachtdier. Ik geef je meer inzicht in wie je bent en welke uitdagingen op je pad liggen. Ik help je graag kiezen.