Lichaamswerk

I choose to be happy, because it’s good for my health ~ Helen Adriana
♥ Laat je hart je gids zijn

We hebben allemaal een energieveld om ons heen wat verbonden is met de bron. Je lichaam straalt energie uit en neemt het op. Als de balans in orde is leef je een fijn leven, is je lichaam gezond en heb je de kracht om tegenslagen te verwerken. Echter, is er een onbalans in deze energie en negeer je de signalen dan word je ziek. Je energielevel daalt en je hebt het gevoel niet vooruit te komen. Het lijkt of je in een cirkel ronddwaalt van klachten en kwaaltjes. Al die pijnen zetten zich ook vast in je lichaam, in je geest en in je emoties. Met de healings ga ik zo liefdevol en zacht mogelijk je helpen om die blokkades los te laten.

♥ Lichaamswerk // hoe

Elke behandeling begint met het hier en nu. We starten met een korte intake waarin we delen en samen voelen wat op dit moment bij jou belangrijk is en aandacht nodig heeft. Het is voor mij belangrijk dat er wederzijds respect en vertrouwen is, zodat ik mijn energie goed op jou kan afstemmen. Elke healing is uniek. Soms ben ik bij je thuis, soms lig je voor een behandeling op mijn massagetafel en soms hebben we een gesprek aan tafel. De rode draad in alle healings is dat ze je in diepere verbinding met je innerlijke zelf brengen; laat je hart je gids zijn. Zo laat je oude pijnen en trauma’s los. Zodat je dicht bij jezelf je mooiste leven kunt leven.

♥ Kies wat bij je past

Er zijn verschillende healings waar je uit kunt kiezen, afhankelijk van de uitdagingen waar je op dit moment voor staat. Van het loslaten van de vastgezette blokkades in je lijf tot het ontmoeten van je krachtdier. Ik geef je meer inzicht in wie je bent en welke uitdagingen op je pad liggen. Kom je er niet uit wat bij je past? Ik help je graag kiezen