Voorwaarden

Algemene voorwaarden


Om de massage/behandeling die u wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als u een afspraak maakt bij Helen Adriana ga ik ervan uit dat u deze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.


♥ Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak naar uw telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.


♥ Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling wordt er door mij een korte intake gehouden met de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de massage/behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.


♥ Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.


♥ Alle informatie die u tijdens het intakegesprek en de massage/behandeling aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder uw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.


♥ Bij Helen Adriana wordt geen medische diagnose gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage/behandeling en wordt u door verwezen naar de huisarts of specialist.


♥ Bij koorts en griep mag er niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan uw arts, voordat u een afspraak maakt.


♥ Betaling verloopt contant en wordt direct na de massage/behandeling voldaan. Mocht je een factuur willen ontvangen geef dit dan even van tevoren aan dan zorg ik dat deze klaar ligt.


♥ Strippenkaarten en cadeaubonnen zijn geldig tot één jaar na uitgifte en zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.


♥ Helen Adriana is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.


♥ Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u tevens dat u Helen Adriana niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan u gegeven is.


♥ Het annuleren of verplaatsen van je afspraak naar een latere datum is kosteloos indien dit minimaal 48 uur van tevoren gebeurt. Voor afspraken die niet voor die tijd geannuleerd worden, breng ik het volledige bedrag in rekening.


♥ Bij Helen Adriana worden GEEN erotische of erotisch getinte massage gegeven. NO SEKS.