Kusje op je hart van mij

♥ KUSJE op je HART van MIJ

Geïnspireerd door alle geweldige initiatieven die gedeeld worden op Social Media wil ik je graag verleiden met kusjes. Ze komen vanuit je hart. Zomaar iets aan een ander geven... iets liefs, om een ander hart te verblijden

♥ Doe jij ook mee?

Pak iets leuks (kleins) in je hebt vast ergens wel iets wat je niet meer gebruikt, neem de tekst hieronder en doe deze bij het cadeautje. Leg het pakje ergens neer bijvoorbeeld buiten, in de trein of een ander mooi plekje.

En tover zo een glimlach op iemands gezicht.

♥ Lieve vinder van dit pakje!

Ik heb dit speciaal voor jou neergelegd! Gewoon om een glimlach op je gezicht te toveren. Laat je mij weten als je mij gevonden hebt? Dit kan op facebook: "kusje op je hart van mij"

liefs van mij ♥

♥ Plaats op facebook

Maak een foto of een filmpje van de plaatsen van je drop, en zet deze op de Facebookpagina van ” Kusje op je Hart van MIJ “ Nodig je vrienden uit om ook een glimlach op iemand zijn gezicht te toveren. Ben jij degene die een cadeautje heeft gevonden en nu met een big SMILE op je gezicht zit. Laat dan via de Facebook pagina “ Kusje op je HART van MIJ “ weten dat je de vinden bent met een foto of filmpje. Hoe leuk zou het zijn als jij ook weer iemand blij maakt met een glimlach?