Massage

Luister naar de fluistering van je lijf, voor dat het begint te schreeuwen ~ Helen Adriana
♥ Kies wat bij je past

Je lichaam geeft je continu informatie over jouw welzijn. Het ene moment voel je je fit en bruis je van de energie. En het volgende moment heb je pijn en voel je je futloos. Je kunt de aanwijzingen van je lichaam natuurlijk gewoon negeren, een paracetamol nemen en met volle vaart doorgaan. Hoe lang en hoe hard moet jouw lichaam nog bij je aan de deur kloppen, wil het door jou gezien en erkend worden? Ben jij je bewust van wat je lichaam jou te vertellen heeft?

♥ Massage // hoe

Tijdens onze eerste afspraak neem ik ruim de tijd om kennis te maken. Het is voor mij belangrijk dat er wederzijds respect en vertrouwen is, zodat jij heerlijk kunt genieten en ik mijn energie goed op jou kan afstemmen. In een veilige en warme omgeving maken mijn warme en liefdevolle handen je levensenergie wakker. Met warme geurende olie en rustgevende muziek op de achtergrond zal je al snel alle gevoel van tijd kwijtraken. Een weldaad voor iedereen. Een cadeautje voor jezelf om helemaal te kunnen genieten. Je hoeft zelf helemaal niets te doen, na afloop voel je je herboren. Ik kan intuïtief voelen wat jij wel of niet prettig vindt. Maar je mag het natuurlijk ook altijd zeggen. Ik stel mijn hart voor jou open; zo til ik mijn massages naar een hoog niveau. Na de massage geef ik je rustig de tijd om bij te komen en staat er een glaasje sprankelend water voor je klaar.

♥ Massage // wat

Een massage is altijd uniek. Zoveel zaken kunnen van invloed zijn op wat jij nodig hebt. Van het jaargetijde tot je dagelijkse sores en zoektochten van het leven. Alles kan voorbij komen. En omdat elk mens anders is, komt bij iedereen wat anders naar boven. Zo ga je ervaren dat je de ene keer veel dieper erin wegzakt dan de andere keer. Dat een veelheid aan emoties kan loskomen, maar ook gedachtes, herinneringen en dromen. Het mag er allemaal zijn. Omarm ze en zoek de heling voor je lijf en ervaar zelfs het effect op je emoties, gedachtes en spirituele zijn. Voel je als herboren in je eigen lijf. Laat de energie weer stromen. Samen bespreken we welke massage bij jou past.