Aanbod

Mijn ziel maakt een sprongetje als jij kiest voor zelfliefde ~ Helen Adriana
Massage
♥ Ontspanningsmassage

Even tijd, helemaal voor jezelf, weg van alle dagelijkse stress. Liefdevolle aanrakingen, met warme olie, je mee laten voeren door de zachte muziek, langzaam voel je je spieren ontspannen en de stress uit je lichaam wegvloeien. Bij de ontspanningsmassage mag geen pijn worden gevoeld, dit in tegenstelling tot de diepere, klassieke massage. Je ademhaling wordt dieper, spieren en pezen voelen soepeler aan en het lichaam wordt beter door bloed. Door een ontspanningsmassage komt zowel je lichaam als geest tot rust. Het kan verlichting brengen en de pijn doen verzachten en in sommige gevallen zelfs laten verdwijnen. Ideaal als je last hebt van:

♥ Stress
♥ Pijn en chronische pijn
♥ Stijve en pijnlijke spieren
♥ Alle soorten rugpijn
♥ Nek- en schouderklachten
♥ Hoofdpijn en migraine


De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en ideaal als je je spieren en lichaam op een vriendelijke manier wil laten ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat je lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen.

♥ Sessie 60 minuten € 60,- 90 minuten € 90,-

♥ Shamanic healingsmassage

Tijdens een sjamanistische healingsmassage werk ik heel intuïtief. Ik stem mij af op de energieën die nodig zijn voor de healing. De massage werkt diep reinigend en laat afvalstoffen afvloeien. Daardoor wordt een Healing Massage als zeer ontspannend ervaren. Het werkt zeer goed bij rugklachten, aangezien in de rug de meeste blokkades voorkomen. Gevoelens en/of gedachten kunnen vrij kunnen komen zoals verdriet, onvervulde verlangens, verkeerde ideeën over jezelf en lichamelijke aandoeningen. Door je van jezelf bewust te worden, kun je alles loslaten en transformeren naar liefde.

Het resultaat is dat je meer in je kracht komt om je eigen unieke pad te lopen. Jouw talenten en kwaliteiten kunnen meer tot hun recht komen. De Sjamanistische healingsmassage die gegeven wordt, komt uit het Siberisch Sjamanisme. Siberisch Sjamanisme is een eeuwenoude geneeswijze waarin de sjamaan als genezer is. De sjamaan geneest met hulp van spirits, Goden, natuurelementen en door reis naar de ziel. Na afloop ontvang je een speciaal voor jou gechannelde boodschap.


♥ Sessie van 60 minuten € 70,-

♥ Godinnenmassage  - Speciaal voor vrouwen

Laat de sensuele Godin in je ontwaken door deze liefdevolle massage die je in vervoering brengt! In een veilige en warme omgeving maken mijn warme en liefdevolle handen je levensenergie wakker. Een weldaad voor elke vrouw, je raakt even alle gevoel van tijd kwijt. Een cadeautje voor jezelf om helemaal te kunnen genieten van je eigen lichaam. Er zijn zoveel vrouwen die dat nooit op zo een diep niveau hebben meegemaakt. Je hoeft zelf niets te doen, en je voelt je herboren. Mijn massage is geïnspireerd op de Lomi Lomi massage. Hierbij laat ik liefde vanuit mijn hart via mijn handen naar jou stromen. Je ligt op een Lomi Lomi laken waardoor ik tegelijk je voor en achterkant kan masseren. Je krijgt daardoor het gevoel dat je zweeft. Alles mag er zijn. En niets moet. Doe eens gek, pluk de dag. Kom het ondergaan en heel jezelf!

♥ Sessie 90 minuten € 135,-

♥ Shamanic dream massage

Deze sjamanistisch full body massage laat je reizen in de magische dimensies van je onderbewustzijn. Voorafgaand aan de massage ontvang je een Rapé die je hoofd leeg maakt en je makkelijker in je lichaam laat zakken. De massage zit vol bijzondere klanken en geluiden, geuren en kleuren, aanrakingen die de energieën in jouw lichaam activeren en die je dan door je gehele lichaam zult voelen stromen.


De ervaringen die je kunt krijgen zijn vaak heel mooi en magisch, met soms prachtige beelden en gevoelens, maar kunnen soms ook heftig zijn, omdat je in lichte trance kunt geraken en/of naar andere dimensies kunt reizen. Het is dan ook aan te raden om deze massage pas te ondergaan als je al enige ervaring hebt met trance reizen, zoals bijvoorbeeld via de Intuïtieve Massage, de verbonden ademhaling, een Ayahuasca ceremonie of ceremonies met andere plantmedicijnen.

♥ Sessie 110 min € 175,-

♥ Magnesium massage

♥ magnesium massage De magnesiummassage is goed voor je hart en houdt het je spieren soepel. Daarbij zorgt het voor sterke botten. Ook je hormonen komen in balans en je geest wordt scherp. De massage heeft een verlichtende en ontspannende werking. Het zorgt voor minder stress, spierpijn, kramp, vermoeidheid en slapeloosheid. Ook helpt het enorm bij reumatische aandoeningen en andere huidaandoeningen. Magnesium via de huid neemt veel sneller op dan pillen.

♥ Sessie 60 minuten €70,-

♥ Loving touch

Als jouw lichaam signalen af blijft geven, wil er iets gehoord worden totdat jij gehoord hebt wat je moet horen! Jouw lichaam stopt niet met signalen afgeven totdat voor jou duidelijk is wat er verteld wordt. Want echt waar, een kwaal, klacht of pijn is niet meer dan een boodschap van jouw innerlijk WETEN. En dat innerlijke WETEN ziet soms écht geen andere optie dan jouw hoofdpijn of een andere klacht te geven. We gaan samen luisteren naar het verhaal van jouw lichaam. Wat heeft het te vertellen? En hoe voelt het om dat verhaal te horen? Misschien is het een aanleiding om iets te veranderen, misschien blijkt dat alleen luisteren genoeg is.

♥ Sessie 90 minuten € 135,-

Lichaamswerk
♥ Indiaans medicijnwiel

Ontdek nu de magie van het Indiaanse medicijnwiel. Ik help je graag met antwoorden vinden, over jezelf en je leven; over alles wat je over jezelf niet wist maar zo herkenbaar zal voelen. Door de magie van het Indiaanse medicijnwiel leer je jezelf beter te begrijpen. Zodat je inzicht én richting krijgt, privé en zakelijk. Door de magie van de numerologie van het Indiaanse medicijnwiel begrijp je jezelf beter. En ontdek je waar je je aandacht op mag richten om in je kracht te komen.

Het medicijnwiel is altijd een verhelderende ervaring maar helpt met name als…

♥ Je leven loopt niet zoals jij het wilt.
♥ Je ervaart onvrede en onrust.
♥ Je wilt beter begrijpen waarom.
♥ Je wilt helder hebben waar je je aandacht op mag richten.


Aan de hand van je geboortedatum en de wijsheid van het Indiaans medicijnwiel laat ik je jóuw gebruiksaanwijzing ontdekken. Je krijgt meer helderheid over zaken als jouw levenslessen, je levenspad, je levensdoel, je gave en karma. Zie het als de ‘gebruiksaanwijzing’ van jouw leven.

♥ Stel één of een aantal concrete vragen waarbij je de wijsheid van het Indiaans medicijnwiel wilt inzetten

♥ Sessie van 90 minuten, in Amsterdam of via Skype € 227,-

♥ Shamanic body de-armouring

Shamanic Body De-Armouring is een intens genezingsproces dat de pijnbanden uit het verleden, die zich in het lichaam bevinden, losmaakt. Het bevrijdt en vergroot de algehele levenskracht-energie en stimuleert gezondheid en geluk.


Ik werk vanuit een veilige bedding, want een lichaam kan zich niet openen/vrijgeven wanneer het zich niet veilig voelt. We starten eerst met een korte intake waarin we delen en samen gaan voelen waar in jouw lichaam trauma zit opgeslagen. Ik begin met een massage, zodat jij helemaal in je lichaam kunt zakken, ontspant in volledige overgave. Daarna gaan we aan de slag. Het proces maakt gebruik van drukpunten, sterke trillingen, ademhaling en de beweging van je levensenergie door je hele lichaam om het harnas van je lichaam los te maken, te verbreken en te verwijderen.


De-Armouring betekent letterlijk ‘ontharnassen’. Dit ‘harnas’ noemen we armour en creëren we om onszelf veilig te voelen en onszelf staande te houden in lastige situaties. In ieders leven komen negatieve ervaringen voor die zich opslaan in het lichaam. Het lichaam verhardt, het ‘bewapent’ zich met harde ‘schildjes’ die je kunt voelen als onregelmatigheden in het bindweefsel. Wanneer je hier niets mee doet, raak je uit balans en voel je steeds minder goed. Tijdens de sessie worden deze ‘schildjes’ verzacht & ‘ontwapend’. Wanneer dit gebeurt, ga je voelen dat de energie weer stroomt. Je voelt vrijer en in je lijf en ervaart meer rust in je hoofd.


♥ Sessie van 120 - 160 minuten € 175,-

♥ ACCESS BARS

Je hoofd is net als de harde schijf van een computer, waar je bewust en onbewust, van alles opslaat wat je tegen komt. Heel veel nuttige zaken, maar ook zaken die je het liefst direct weer wilt vergeten. Wat gebeurt er met een computer die maar voller en voller wordt? Die gaat slechter presteren. Zo gaat het ook met jouw hoofd. Je hoofd zit vol met dingen die je niet meer nodig hebt.  En dat zijn over het algemeen, onbewust opgeslagen overtuigingen en beperkende gedachten. Het is belangrijk om regelmatig de boel op te schonen. Als het ware de spam en de virussen te verwijderen, zodat alles weer vlotter en makkelijker gaat. Je hebt een goede "virusscanner"  nodig om deze onbewust opgeslagen dingen te verwijderen en op te ruimen.

♥ Access Bars is jouw "virusscanner"

♥ Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe dat werkt?

Op je hoofd heb je als het ware 32 toetsen, om maar even in computertaal te blijven. En onder deze toetsen liggen jaren en jaren van besluitvorming, gedachten, gevoelens, emoties en beperkende overtuigingen opgeslagen zonder dat je het in de gaten hebt. Door deze toetsen (punten) op je hoofd licht aan te raken worden deze overtuigingen en gedachten als het ware losgemaakt en kunnen ze energetisch verdwijnen uit jouw systeem. Je defragmenteert als het ware je harde schijf. Dit alles gebeurt door een uur ontspannen te liggen en de rest gaat vanzelf. Je hoeft niet te weten wat het is dat je (onbewust) hebt opgeslagen. Je hoeft nergens over te praten, je hoeft geen problemen met me te delen, alles gebeurt vanzelf,  op het juiste moment.

♥ Tijdens een Access Bars sessie ervaar je een diepe rust en ontspanning.

Bars heeft al duizenden mensen over de hele wereld geholpen bij het veranderen van vele aspecten van hun leven, zoals slaap, gezondheid, gewicht, geld, relaties, business, angst, stress, piekergedachten en nog veel meer!

♥ Sessie 90 min 110,-

♥ Yoni release

De meeste vrouwen hebben wel iets heftigs meegemaakt ‘daar beneden’. Van een bevalling die niet lekker liep tot een seksueel contact of een medisch onderzoek waar je je onprettig bij voelde. Het bekkengebied is je basis en tegelijkertijd je meest kwetsbare privéplekje. Vaak duw je met je hoofd weg dat het onprettig was, doe je alsof er niets is gebeurd en blokkeren de herinneringen. 

Maar ze zitten er wel; die herinneringen. Letterlijk zelfs. In het zachte weefsel van je yoni slaan die herinneringen, blokkades en trauma’s zich op. Met deze behandeling gaan we naar ze op zoek zodat je alles mag loslaten. Niet alleen met je hoofd, maar vooral met je lijf. Via drukpunten stimuleer ik elke plek waar mogelijk een blokkade kan zitten. Zo help ik je loslaten en verwerken. Vaak ontdek je daarbij zelfs pijn waarvan je niet eens wist dat het er was. De emoties kunnen best heftig zijn, van intense zelfliefde tot verdriet en opluchting. Achteraf voel je je bevrijdt en ontspannen want jouw vrouwelijke levensenergie mag weer vrij stromen.

Natuurlijk beginnen we voorzichtig en stapje voor stapje. Ik masseer je hele lichaam zodat je lekker ontspannen wordt. We leren elkaar een beetje kennen en onze energieën stemmen zich op elkaar af. Ik gebruik warme biologische kokosolie, want dat is de enige olie die geen schimmels veroorzaakt. Alles mag er zijn. Je hoeft helemaal niets, je mag ontvangen wat er komt. En als jij wilt dat we stoppen, dan stop ik. Uiteindelijk gaat dit over jouw prachtige mooie zijn. Daarmee is een yoni-release een absoluut cadeautje wat elke vrouw een keer aan zichzelf mag geven.

♥ Sessie van 160 minuten € 175,-