Retreat

♥ Retreat

Een pauze, soms slechts van één week, biedt je de mogelijkheid om écht te voelen hoe het met je gaat. Stel jezelf eens de vraag: als je nog één jaar te leven hebt, hoe wil ik mijn leven dan leven? De reflectie hierop zorgt dat je verfrist en met ongekende levensvreugde uit een retreat komt, klaar voor een nieuwe betekenisvolle periode.

Daarmee verander je niet alleen jouw wereld, maar ook direct de wereld om je heen. Wij nodigen je van harte uit om mee op reis te gaan in de diepere lagen in jezelf.

Zo kunnen we samen de wereld een stukje mooier maken.

♥ Passie

Yes!! Ik ben zo blij! Ik mag twee van mijn grote passies combineren: Zelfontwikkeling en Bali. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik al jaren smoorverliefd op Bali. Ik kom er ontzettend graag en wil dat nog heel vaak doen! Ik vind het zo’n fijne plek en voel mij er enorm thuis. En dat wil ik delen, met de wereld, maar liever nog: met jou! Daarom geef ik elk jaar een retreat op Bali. Voel jij ook dat het tijd is om (nog meer) het beste van jou in de wereld te brengen? Dat het nu mogelijk is om alle verhalen, familiegeschiedenissen, beperkende gedachtes enz. los te laten, in vrijheid je leven te leven en in verbinding met anderen de wereld een stukje mooier te maken.

♥ Cosmic Man & Woman Bali Exclusive Retreat 09/2020

In een prachtig luxe eco-geïnspireerde villa verborgen in de prachtige groene heuvels en kliffen, vlakbij de witte zandstranden in het zuidelijke puntje van Bali. Toen ik hier voor het eerst kwam was ik gelijk verliefd! Ik voelde de hoge energie trilling, En wist ik: hier wil ik anderen mee naar toe nemen om te ervaren dat je tijdens een retreat je “ware zelf” ontmoet. Het is zo fijn om te ervaren dat je jouw leven zelf kunt vormgeven en ik kan je verzekeren dat er tijdens ons retreat heel wat kwartjes zullen vallen en dat je inzichten krijgt die jouw leven ongelooflijke zal veranderen. Ik wil je laten ervaren dat jij zoveel kracht en mogelijkheden in je hebt en dat je door simpele technieken jouw mooiste leven kunt leven. Ga mee en ervaar wat ik ook heb ervaren…